Vinduer & døre

Skal du have skiftet vinduer eller døre?

PEB Gruppen har udført utallige monteringer af både døre og vinduer. I alle typer, former og farver. Når du skal have enten nye vinduer eller døre er det vigtigt at vælge rigtigt fra start af.

Træk på vores mangeårige erfaring når det kommer til valg af producent. Vi leverer og monterer alt fra rammer, vinduer, døre karme og hvad der ellers hører sig til.

Skift af vinduer

Når du skal have skiftet vinduer er det vigtigt at tænke på vinduets mange forskellige egenskaber. Hvad skal vinduet kunne, hvordan skal det se ud, hvad skal det være lavet af og hvor energivenligt skal det være? 

Vinduerne betyder utrolig meget for husets udseende, både indefra men også udefra. Derudover skal man også tænke miljø ind i sammenligningen, for slet ikke at snakke om vedligeholdelse.

Tag kontakt til os allerede idag og lad os tage en uforpligtende snak om jeres nye vinduer.

Skift af dør

Skal du have skiftet din dør? Lad os stå for monteringen af din nye dør. Vi sørger for at din dør bliver monteret korrekt, slutter tæt og rådgiver om vedligeholdelse fremover. 

Vidste du at en yder-dør der slutter tæt kan spare på varmeregningen? Tag derfor kontakt til en professionel og lad os stå for døren!