Til-/ombygning

Går du med tanker om en ny tilbygning til din ejendom? Så er du landet på den helt rigtige side. PEB Gruppen er specialister i tilbygninger og ombygninger og kan løse det meste qua vores store erfaring. Hvis du kan tænke det, så kan vi udføre det.

Vi står for projektet fra start til slut og leverer kun kvalitetsløsninger. Vi kan integrere en ny tilbygning med din eksisterende bolig, men er der noget i boligen du er utilfreds med, kigger vi naturligvis også på det. 

Tilbygning

Skal du have bygget en ekstra afdeling på din bolig? Måske er det en udestue der er drømmen? Uanset hvad det er, skræddersyer vi en løsning der passer til jeres nuværende bolig, jeres ønsker om både funktionalitet og design. 

Det kan også være i udvider familien eller der teenageren har fundet lykken i at spille høj musik? Så er en tilbygning en god ide for at alle er glade. 

Hos PEB gruppen får du en tilbygning af højeste kvalitet til den aftalte dato. 

Ombygning

En ombygning er en tillidssag. Det tager vi meget seriøst. Når vi går ind til en ombygning lytter vi til jeres ønsker om forbedringer og lægger derefter sammen en plan.

Det kan være det gamle badeværelse trænger til en kærlig hånd, måske skal der væltes/rejses vægge, eller måske skal der opgraderes til et køkken der er det nye årtusinde værdigt. 

Uanset hvad opgaven lyder på, laver vi naturligvis en skitse over projektet, kommer med en pris og en dato på hvornår ombygningen kan være færdig.