Efterisolering

Hvorfor vælge efterisolering?

Alle slags huse kan have gavn af at blive efterisoleret. Det gør sig naturligvis gældende for bygninger som slet ikke er isoleret overhovedet, men faktisk også for de bygninger der allerede er.

En af de helt store fordel ved at efterisolere er naturligvis at man opnår en bolig der holder bedre på varmen. Det er selvsagt en besparelse på din varmeregning – og hvem elsker ikke det? 

Kan du mærke det trækker i boligen kan efterisolering også være med til at hjælpe på det, samtidig med at det er lydisolerende. Det er især fedt hvis man f.eks har børn som begynder at nå en alder hvor larm og musik er en daglig begivenhed 🙂 

Lad profesionelle stå for efterisoleringen.

Der er flere forskellige måder at efterisolere på og derfor også flere forskellige materialer man kan benytte sig af. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte opgave og vælger den bedste løsning hertil.

Isoleringsmaterialer har forskellige egenskaber og derfor kan man ikke bare sige at f.eks papirisolering er det bedste, fordi det er det bedste til noget er det ikke nødvendigvis det bedste til noget andet.

Skal du have efterisoleret så kontakt os nederest på denne side, så tager vi en gratis og uforpligtende snak.