Få professionel hjælp til projektering af dit byggeprojekt

Når du skal udføre alle former for byggeri eller anlægsprojekter, kan det godt betale sig at få projekteringen af projektet på plads, inden du går i gang. Professionel projektering hjælper dig til at undgå overraskelser i forløbet og opnå et godt resultat.

PEB Gruppen foretager en nøje undersøgelse og vurdering af dit projekt. Vi vurderer, hvilke metoder og materialer, der er nødvendige for at opnå et godt resultat.

Hvad er projektering egentlig?

Projektering klæder dig på til dit bygge- og anlægsarbejde. Du bliver klædt på til, hvordan projektet skal gennemføres og hvilke krav, der skal være til materialerne. Projekteringen omfatter også krav til entreprenøren om arbejdets udførelse. Med en god projektering er du forberedt på alle byggeprocessens faser og har et godt grundlag at starte på.

Hvilken type projekter kræver ofte projektering?

 • Kloakrenovering
 • Større konstruktioner
 • Større renoveringsopgaver
 • Miljø- og energirenoveringer
 • Om- og Tilbygning
 • Nybyggeri

Det kan professionel projektering give dig

Med professionel projekteringsbistand får du styr på dit projekt fra start til slut. PEB Gruppen udvikler, designer og kontrollere projektet fra den spæde start til driftsfasen. Vi sætter os ind i dine behov og stiller de spørgsmål, der får afklaret hele projektets forløb og udvikling, så alle involverede har en klar plan for udførelsen af arbejdet. PEB Gruppen sørger for, at du har beskrivelser, tegninger, beregninger, kontrolplaner og tilbudslister at arbejde ud fra.

Du får en plan for

 1. Form
 2. Funktion
 3. Teknik
 4. Økonomi
 5. Tid
 6. Miljø